15 jaar waardevolle content

In 2019 is InFysio alweer voor het 16e jaar hét podium voor de fysiotherapie. Met vakinhoud tot sociaal maatschappelijk informatie. Van opleidingen tot praktijkorganisatie. Tot nu toe was het gedrukte magazine leidend. Totdat we realiseerden dat kennis en informatie verzamelen op een X moment, er een nietje door heen drukken en verzenden wel erg 2014 is. Het blad wordt goed gelezen en blijft natuurlijk ook, maar is niet meer ‘in the lead’!

Website leidend

In 2015 is vanuit het vakblad een compleet nieuwe website opgebouwd waar alle relevante content direct gedeeld wordt. U bekijkt momenteel deze website en die is inmiddels leidend als onafhankelijk online platform voor de fysiotherapeut.

Partners

Vanaf de start werkt InFysio in een goed partnership met de industrie. De industrie is een belangrijke partner voor de fysiotherapeut, maar waarborgt ook dat InFysio up to date blijft. Onze focus in de samenwerking is een win-win-win. Win voor de partner. Win voor InFysio en Win voor de lezer. InFysio biedt met haar platform unieke ‘winmogelijkheden’.

Partners zijn CONTENTpartners

Op de website is (zoals in het magazine al jaren bestaat ) een categorie InBedrijf gecreëerd. Deze categorie is exclusief voor Partners beschikbaar. Iedere partner krijgt toegang via een eigen inlog. U levert – als Partner – direct concept berichten aan op de website. De InFysio redactie zal uw bericht toetsen aan de formule en geeft uw bericht vrij. Zo wordt uw bericht is direct zichtbaar en bent u in beeld.

Fysiotherapeut centraal

Meer mogelijkheden voor partners PLUS de complete integratie van website, sociale media en d\gitale nieuwsbrief zet de fysiotherapeut centraal.

En zoals altijd…

En zoals altijd zijn de tarieven weer uiterst aantrekkelijk.
En ook zoals altijd zijn we bereid creatief mee te denken voor het beste resultaat!

Mogelijkheden, tarieven en verschijningsdata?

Stuur ons een email of bel direct!

 

Robert Hoogland

Eigenaar & hoofdredacteur InFysio

T.: 070-3206157
E: info@infysio.nl