Binnen enkele klikken een inspirerend trainingsschema op maat

Cariphy_bannerBij Cariphy geloven we in een gelukkig en gezond leven voor iedereen. Daarom bieden we tools die het voor health en fitness professionals mogelijk maken om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De software van Cariphy is ontwikkeld door een team van (medisch) personal trainers, Cariphy-schermafbeeldingfysiotherapeuten en voedingsdeskundigen. Elke oefening in Cariphy is zorgvuldig geselecteerd en beschreven en laat aan de hand van echte foto’s zien hoe een oefening het best kan worden uitgevoerd.

Combineer eindeloos en stel zo het ideale trainingsschema samen voor jouw klant. Met Cariphy Inspire pas je de trainingsschema’s aan je eigen huisstijl aan en heb je toegang tot de volledige Cariphy database met meer dan 1500 oefeningen. Ook aan oefeningen voor de fysiotherapeut is gedacht.

Start nu gratis op www.cariphy.com en ontdek wat Cariphy Free en Cariphy Inspire voor jou kunnen betekenen.
Jij inspireert je klanten met de trainingsschema’s van Cariphy. Wij inspireren jou!

Life Fitness introduceert SYNRGY BlueSky

LifeFitnessMet de introductie van SYNRGY BlueSky komt innovator Life Fitness feilloos tegemoet aan de meest in het oog springende fitnesstrends van dit moment. Small Group outdoor training, high intensity interval training, bootcamp, body weight training, functionele fitness en core training – het is allemaal mogelijk met SYNRGY BlueSky, de meest spraakmakende fitnessinnovatie van 2014.LF-Synrgybluesky

SYNRGY BlueSky, de jongste aanwinst in de SYNRGY-lijn van Life Fitness, was in Nederland voor het eerst te zien op 18 & 19 september op de Fitness & Wellness. In 2012 presenteerde Life Fitness al de baanbrekend nieuwe SYNRGY360 voor indoor small group training. In 2013 volgden de markt kleinere varianten en met SYNRGY BlueSky in 2014 is Life Fitness de eerste grote fitnessproducent die fitness van binnen naar buiten brengt.
SYNRGY BlueSky biedt maar liefst twaalf stations die modulair op te bouwen zijn.

Kijk voor meer informatie op www.lifefitness.nl/bluesky

Introductie nieuwe generatie hip & kneeconcept

DAVID-logoWe kijken terug op een goede Medica met een zeer druk bezochte David stand. We hebben onze Generation line Spine Concept laten zien.

IntroductieDAVID-1
Bezoekers bezochten massaal onze introductie van de nieuwe generatie Hip and Knee Concept.

Monitoren/testen
Mooie en onderbouwde lijnen om evidence based revalidatie en training aan te bieden. Gekoppeld aan EVE professioneel kun je direct professioneel testen en monitoren.

Kijk voor meer informatie op
www.davidrugtraining.nl

Nieuwe wegen in gefocusseerde shockwave­therapie (ESTW) met de PiezoWave 2

EnrafNoniusDe nieuwste piëzo-shockwave-apparatuur generatie – de PiezoWave 2 – biedt een aantal nieuwe en verbeterde functies. De double-layertechnologie maakt unieke en nooit eerder vertoonde therapievormen mogelijk: gefocusseerd, planair en – geheel nieuw – lineair gefocusseerde shockwavetherapie.

Bij ESWT worden gegenereerd door piëzoelectrische PiezeoWave2_MultiUse40elementen die zijn gerangschikt op een concaaf oppervlak. Bij gelijktijdige excitatie door middel van een korte high-voltage puls zetten ze enkele micrometers uit waardoor een drukpuls genereerd wordt. De piëzo-elementen zijn nauwkeurig uitgelijnd waardoor elke drukpuls die opgewekt wordt zich focussed in een bepaald gebied. Deze nauwkeurige instelling van de puls zorgt voor een schokgolf op het punt van focus. Dankzij de double-layertechnologie komt de golf nu nog nauwkeurig en dieper in het weefstel.

Kijk op www.enraf-nonius.nl
voor meer informatie.