Website_nieuwsitemOp dinsdag 19 april vindt de tweede editie van het landelijk congres Dag van de Kracht plaats. Een inspirerende dag voor (para)medische professionals zoals fysiotherapeuten, sportartsen, revalidatieartsen en coaches. Op de Dag van de Kracht 2016 delen toonaangevende sprekers uit sport en wetenschap hun kennis, waaronder de bekende neuropsycholoog Erik Scherder. Topsprekers die u verder kunt verwachten zijn Henk Kraaijenhof, Scott Dickinson, Cees Rein van den Hoogenband, Ard Schenk en sporters Laurine van Riessen & Erben Wennemars. Thema’s die in de prachtige omgeving van de Maarsseveense Plassen aan bod komen zijn revalidatie, high performance sports en active ageing.

Het programma is kleinschalig van opzet, zodat er genoeg ruimte is voor interactie tussen de sprekers en deelnemers. Kortom: een congres boordevol inspiratie, goede sprekers en sterk inhoudelijke sessies!

Inschrijven
Het aantal beschikbare plaatsen voor de Dag van de Kracht is beperkt. Kaarten kosten slechts € 30,- per stuk (inclusief lunch, gratis parkeren en btw) en zijn te bestellen via www.dagvandekracht.nl. De helft van de opbrengsten van de kaartverkoop wordt gedoneerd aan Stichting Spieren voor Spieren.

Inschrijven kan via www.dagvandekracht.nl