Hoofdpijn-duizeligheid

Afgelopen 7 en 8 november bezocht docent Erik Thoomes InFysio Academy voor de tweede keer voor de cursus “Evidence based behandeling van patiënten met hoofdpijn en duizeligheid: Zin en onzin”. Binnen deze cursus wordt ingegaan op de verschillende hoofdpijntypes die in de eerste lijn onderscheiden kunnen worden. Welke daarvan relevant zijn voor de fysio-manueel therapeut en vooral ook welke niet, de zin en onzin van behandeling daarvan en hoe een evidence based behandeling er theoretisch én praktisch uit zou kunnen zien. Een cursus met een combinatie van theorie en praktijk, geschikt voor manueel therapeuten én fysiotherapeuten die met meer vertrouwen patiënten met klachten van hoofdpijn en duizeligheid willen behandelen. Hierbij een beeldverslag.

Wie is Erik Thoomes?

Erik Thoomes is praktijkhouder van Fysio- en Manuele Therapie Thoomes. HBO-master manueel therapeut, sportfysiotherapeut. Oud docent manuele therapie SOMT, Amersfoort; oud docent fysiotherapie AVANS hogeschool, Breda.De ervaring leert dat deze cursus zeer snel vol zit.

Inschrijven of meer informatie

Ziet u in de praktijk veel patienten met hoofdpijn- en duizeligheidsklachten en bent u geïnteresseerd in het volgen van deze cursus? Stuur een e-mail met uw contactgegevens naar info@infysio.nl en laat uw naam alvast op de lijst zetten. Als een nieuwe cursusdatum bekend is brengen we u dan meteen op de hoogte. De ervaring leert dat deze cursus zeer snel vol zit.