SprekersBent u fysiotherapeut, sportarts, revalidatiearts, personal trainer of coach? En bent u geïnteresseerd in revalidatie, high performance sports en active ageing? Kom dan naar het landelijk congres Dag van de Kracht op dinsdag 19 april in Maarssen. Laat u inspireren door toonaangevende sprekers als de bekende neuropsycholoog Prof. Dr. Erik Scherder. Topsprekers die u verder kunt verwachten zijn Cees Rein van den Hoogenband, Scott Dickinson, Henk Kraaijenhof, Ard Schenk en sporters Laurine van Riessen & Erben Wennemars.

Het programma is kleinschalig van opzet, zodat er genoeg ruimte is voor interactie tussen de sprekers en deelnemers. Kortom: een congres boordevol inspiratie, toonaangevende sprekers en sterk inhoudelijke sessies!

Inschrijven

Het aantal beschikbare plaatsen voor de Dag van de Kracht is beperkt. Kaarten kosten slechts € 30,- per stuk (inclusief lunch, gratis parkeren en btw) en zijn te bestellen via www.dagvandekracht.nl. De helft van de opbrengsten van de kaartverkoop wordt gedoneerd aan Stichting Spieren voor Spieren.