Life Fitness op de Fitness&Wellness topLife Fitness is op donderdag  17 en vrijdag 18 september wederom aanwezig met een stand op de Fitness & Wellness Top. Voor het derde jaar op rij is Life Fitness exposant op deze vakbeurs voor fitnessprofessionals die wederom in Expo Houten plaatsvindt.

Zoals u van Life Fitness mag verwachten worden ook tijdens deze editie van de Fitness & Wellness Top weer enkele noviteiten geïntroduceerd, we zetten ze even voor u op een rijtje:

De Explore Console
Met de introductie van de nieuwe Explore console biedt Life Fitness een toegankelijk console-optie met connectiviteit voor de cardio toplijn Elevation Series. De console is voorzien van een zogenaamde QuickNav ™ ​​Dial, een intuïtieve draai en push-knop. Met behulp van deze knop, kunnen sporters eenvoudig navigeren op de console door het draaien en selecteren van de gewenste trainingsopties. De Explore console is uitgerust met draadloos internet en Bluetooth-mogelijkheden.

Life Fitness Row GX trainer
Met het oog op de groeiende trend van roeien binnen small group en high-intensity interval training introduceert Life Fitness een eigen roeier, genaamd de Row GX trainer. Het op water gebaseerde weerstandsysteem van de ROW GX zorgt voor een natuurlijke beweging,  kenmerkend voor de Life Fitness producten.

Synrgy360 meets Multi Jungles
Wederom een nieuwe stap binnen de Synrgy360 familie. Combineer nu de Synrgy360 unit met een Multi-jungle voor nog meer trainingsvariatie. Met een diversiteit aan Synrgy360 –en Multi-jungle units zijn er diverse trainingsopties mogelijk voor iedere ruimte en doelgroep.  Bekijk één van demo’s op de stand om inspiratie op te doen.

Pixformance
Als exclusief leverancier van Pixformance voor de Benelux zal ook dit vooruitstrevende concept te zien zijn op de Life Fitness stand. De innovatieve trainingsvorm maakt gebruik van een groot digitaal scherm, waarbij sporters direct live worden gecoacht in de technische uitvoering van hun workout. Pixformance is als stand-alone unit en als onderdeel van een functioneel circuit te gebruiken.

Wij verwelkomen u graag op 17 of 18 september op Life Fitness stand in Houten. Kijk voor meer informatie over de Fitness & Wellness Top op www.fwtop.nl.