Een nieuw jaar geeft normaal gesproken nieuwe energie, maar er lijkt weinig te spelen waarvan je energie zou krijgen. Als je het niet eens bent met verandering van artikel 13 heet je ineens dissident (was dat niet voorbehouden aan totalitaire regimes). Via een Maatregel van Bestuur gaat het waarschijnlijk toch door! Waanzinnige contracteisen van de BIG 4. Zorg naar de gemeente is ook niet overal om over te juichen. Dan hebben we nog jonge collega’s en pensioenen.

Fysiotherapie 3.0

Ik zie nog wel mogelijkheden. Voor het gemak noem ik het maar fysiotherapie 3.0. Van 1.0 reguliere fysiotherapie, naar fysiotherapie 2.0 waarbij we meer investeerde in beweegmogelijkheden naar fysiotherapie 3.0. Een fase waar we actiever extern moeten gaan communiceren, een fase waar bedrijfsvoering zeer afhankelijk wordt van nieuwe geldstromen. Mensen die onze kwaliteit willen betalen. Dat vraagt investeren in marketing en communicatie, maar zeker ook op het rendement van die investering.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Inderdaad! We zijn fysiotherapeut, geen bedrijfskundige of marketingspecialist. Vanuit InFysio begeleiden we nu ruim 50 praktijken die worstelen met die spagaat. Mijn visie voor al die praktijken is eenvoudig, maar doeltreffend. De fysiotherapeut is specialist in behandelen en trainen. Dat is meer dan full time werk en vraagt focus en toewijding. InFysio is met haar specifieke fysiokennis dé praktijkondersteuner voor de fysiotherapeut. Dat vraagt focus en toewijding.

Gemakkelijker gedaan en gezegd

Uw praktijk en InFysio vormen samen een inhoudelijk en bedrijfsmatig topteam. Klaar voor Fysiotherapie 3.0! Klaar om je praktijk soepel door deze matige tijden te leiden. Dat is gemakkelijk gezegd én gedaan. Je zou er zomaar ineens heel veel energie van krijgen.

InFysio 3.0

Uiteraard ontkomt InFysio ook niet aan nieuwe ontwikkelingen. InFysio 3.0 is niet het magazine, maar de online inzet leidend maken. Het magazine heeft een doorlooptijd en volgt per definitie de actualiteit. U zit nu op een compleet nieuwe magazine website. Een podium met veel vakinhoudelijke artikelen, nieuws, columns en zaken. We vragen eenmalig een gratis aanmelding voor volledige toegang tot alle inhoudelijke artikelen. Binnenkort zal ook de App veranderen. We houden u op de hoogte!