Patiënten worden steeds kritischer en stellen steeds hogere eisen aan de zorg. Zij worden mondiger en vragen aan u als fysiotherapeut om heldere, duidelijke communicatie. In lijn met de ontwikkelingen in de branche heeft Technogym een aantal innovatieve oplossingen gecreëerd zodat u een voorsprong kan nemen op andere praktijken en uw patiënten een optimale behandeling en training kunt bieden.

OMNIA is een volledig functioneel trainingsconcept en bevat alle ingrediënten voor het samenstellen van een small group training of personal training op maat. Pure Strength line is een complete lijn met kracht apparatuur: 15 plate loaded machines, 12 bankjes, 2 rekken, lifting platforms en free weights. Deze nieuwe productlijn is ontworpen om sportprestaties te maximaliseren.

Mywellnesscloud is een unieke set interactieve applicaties waarmee u uw patiënten kunt begeleiden naar een gezonder lijf en leven, ook buiten uw praktijk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eenvoudig en snel online feedback te geven, vragen te beantwoorden of tips te geven. Met mywellness cloud kunt u ef ciënter en sneller werken. Deze digitale oplossing maakt een einde aan uw papieren trainingsbibliotheek.

MYRUN biedt de ultieme hardloopervaring voor thuis. Een uniek apparaat dat u helpt thuis uw looptechniek te verbeteren en ef ciënter te trainen. Pasfrequentie, paslengte en manier van lopen worden bijgehouden en getoond.

TechnoGymWilt u zien en ervaren welke innovaties Technogym heeft ontwikkeld?
Bezoek ons dan op FIBO: Hal 7, stand C35/D35