U als therapeut weet alles van de incidentie van rugklachten. Dagelijks krijgt u te maken met meerdere patiënten met rugklacTergumed20710_rugconcepthten. Iedereen heeft wel eens last van zijn rug en u bent de grootste groep van medische professionals die daarbij effectief hulp kan verlenen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat gerichte oefentherapie bijzonder effectief is bij de behandeling van rugklachten. Enraf-Nonius heeft nu de Tergumed 710 productlijn in het pakket opgenomen. Een serie van 5 apparaten voor zowel meten als oefenen. Deze meet-oefencombinatie maakt een systematische aanpak mogelijk. Met behulp van de trainingssoftware worden zowel patiënt als therapeut volledig op de hoogte gehouden. Meten en weten!

De apparatuur is een combinatie van techniek en vakmanschap. Uiterst robuuste apparaten die een ideale uitgangshouding mogelijk maken.

Naast de apparatuur krijgt u bij Enraf-Nonius ook ondersteuning met een compleet opleiding-, marketing- en communicatieplan. Met de Enraf-Nonius Tergumed 710 krijgt uw praktijk daardoor een nieuw impuls en uw rugpatiënten een uiterst effectieve en gecontroleerde behandeling!

www.enraf-nonius.nl